Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

JobDays από το ΟΕΕ/ΤΑΚ για νέους πτυχιούχους

Το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος πάντα ευαισθητοποιημένο σε θέματα που απασχολούν τους νέους οικονομολόγους – λογιστές και την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, διοργανώνει σε συνεργασία με την Skywalker.gr/«Επί το έργον» την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Galaxy, το 1οJobDaysOEE/TAK.
Στο διήμερο Φεστιβάλ Εργασίας οι Νέοι Οικονομολόγοι – λογιστές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν δωρεάν σε:

  •   Σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων και προσωπικής βελτίωσης.
  •   Συνεδρίες (Mentoring) με την Ομάδα Μεντόρων του ΟΕΕ/ΤΑΚ.
  •   Ενημέρωση & δικτύωση με επιχειρήσεις / οργανισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα.
  •   Workshops για την Νεανική Επιχειρηματικότητα με ηγετικά στελέχη της αγοράς και την Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια της στρατηγικής της έξυπνης εξειδίκευσης RIS3 CRETE.

Βασικός σκοπός του διημέρου είναι η ενημέρωση, η ενδυνάμωση και η δικτύωση των νέων που αναζητούν εργασία ή θέλουν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τουs βήμα.
Στόχος του ΟΕΕ/ΤΑΚ είναι η προσπάθεια αυτή να καθιερωθεί ως θεσμός για την αγορά εργασίας και τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Κρήτη.
Για την εγγραφή σας στο 1ο #JobDays ΟΕΕ/ΤΑΚ δηλώστε συμμετοχή σε ένα ή περισσότερα από τα σεμινάρια αποστέλλοντας τη σχετική αίτηση συμμετοχής στο e-mail: info@oeetak.gr, έως την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, με μοναδική προϋπόθεση να είστε κάτοχοι δελτίου επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή – Φοροτεχνικού από το ΟΕΕ.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο