Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Ανακοίνωση για την τρέχουσα εξεταστική περίοδο χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2021-2022

Αγαπητοί φοιτητές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα ακόλουθα σχετικά με την τρέχουσα εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου:

  • Οι εξετάσεις οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να λάβουν χώρα στις 24, 25 και 26 Ιανουαρίου 2022 και αναβλήθηκαν λόγω σφοδρής κακοκαιρίας, θα επαναληφθούν κατά τις αντίστοιχες ημέρες και ώρες στις 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου 2022.
  • Οι νοσήσαντες φοιτητές του Τμήματος, οι οποίοι έχουν καταγράψει στην πλατφόρμα edupass την απουσία τους από τις εξετάσεις του ΧΕ του ΑΕ2021-22 λόγω νόσησης από τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2, έχουν τη δυνατότητα, μετά από αίτησή τους (email) στη Γραμματεία του Τμήματος (με ταυτόχρονη κοινοποίηση και στον διδάσκοντα), να εξεταστούν στα μαθήματα που δεν εξετάστηκαν για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονταν σε απομόνωση. Στο email προς τη Γραμματεία θα πρέπει να επισυνάπτουν και το σχετικό έγγραφο από την καταγραφή της νόσησής τους στην πλατφόρμα edupass. Οι νοσήσαντες φοιτητές παρακαλούνται να ενημερώσουν τη Γραμματεία και τον διδάσκοντα το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022. Στη συνέχεια, ο διδάσκων μπορεί να οργανώσει κατά την κρίση του δια ζώσης γραπτές ή και προφορικές εξετάσεις ή και να στηριχθεί σε εργασίες ή εργαστηριακές ασκήσεις σύμφωνα με τα ισχύοντα και μέχρι τις 4 Μαρτίου 2022.
  • Σε κάθε περίπτωση, οι εξετάσεις πραγματοποιούνται με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο (δείτε και την παλαιότερη επείγουσα ανακοίνωση του Τμήματος για τις εξετάσεις του χειμερινού εξαμήνου).

Παρακαλούμε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Τμήματος και από το e-class των μαθημάτων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο