Μία σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Καθηγητή του Τμήματός μας Χρήστο Φλώρο, σε αναγνώριση της διαχρονικής και ευρείας συνεισφοράς του στον κλάδο της Χρηματοοικονομικής Επιστήμης, ήρθε με την ανάδειξή του ως Εκλεγμένου Προέδρου (President Elect) στη Διεθνή Εταιρεία Χρηματοοικονομικής (Multinational Finance Society, https://www.mfsociety.org/) για το έτος 2026.
Το Διεθνές Συνέδριο της Multinational Finance Society διοργανώνεται σε ετήσια βάση και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και πιο καταξιωμένα συνέδρια παγκοσμίως στον κλάδο της Χρηματοοικονομικής Επιστήμης. Κάθε χρόνο τιμούν το Συνέδριο με την παρουσία τους Ακαδημαϊκοί υψηλού κύρους με διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό έργο ενώ αναλύονται σύγχρονα και επίκαιρα θέματα στα χρηματοοικονομικά.
Η εκλογή του Καθηγητή Χρήστου Φλώρου στο Προεδρείο της Multinational Finance Society αποτελεί μία ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση που ανταποκρίνεται στο πνεύμα ωφέλιμης προσφοράς και αριστείας που ενθαρρύνεται στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Ευχόμαστε στον Καθηγητή Χρήστο Φλώρο καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα!
Σχετικοί σύνδεσμοι:
https://www.patris.gr/kriti/sto-proedreio-tis-diethnous-etaireias-xrimatooikonomikis-o-kathigitis-tou-elmepa-xristos-floros/
https://www.mfsociety.org/society/board
