Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Διαθέσιμα θέματα Πτυχιακών Εργασιών και αναθέσεις κατά προτεραιότητα δήλωσης

Ενημερώνουμε τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες του Τμήματος μας ότι στο eClass – Τμήμα ΛΧ_Πτυχιακές Εργασίες έχουν ανακοινωθεί επιπλέον θέματα Πτυχιακών Εργασιών για να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι που δεν τους έχει ήδη ανατεθεί Πτυχιακή Εργασία αλλά έχουν δηλώσει Πρόθεση Ανάληψης Πτυχιακής Εργασίας στη Δήλωση Μαθημάτων αυτού του εξαμήνου. Όσοι έχουν ήδη αναλάβει Πτυχιακή Εργασία αυτό το εξάμηνο δε μπορούν να επιλέξουν άλλη από τον πίνακα που δημοσιεύτηκε σήμερα στο eClass.

Για να δηλώσετε ΠΕ θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε στο ότι ο ΑΜ σας περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Εγγεγραμμένων Φοιτητών 2020-2021X πατώντας επάνω στο σχετικό σύνδεσμο. Στη συνέχεια από τον Κατάλογο Προτεινόμενων Θεμάτων 2020-2021X και το σχετικό σύνδεσμο που υπάρχει εκεί θα δείτε τα διαθέσιμα θέματα και θα σημειώσετε τον κωδικό του θέματος που σας ενδιαφέρει να αναλάβετε.

Το αίτημα θα γίνει συμπληρώνοντας προσεκτικά τη φόρμα στο σύνδεσμο Φόρμα αιτήματος ανάληψης ΠΕ, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες που υπάρχουν στη φόρμα. Για ομαδικές εργασίες πρέπει να συμπληρωθεί στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας και ο ΑΜ του άλλου φοιτητή που θα αναλάβει μαζί σας τη συγκεκριμένη ΠΕ. Η φόρμα συμπληρώνεται μόνο μία φορά από τον ένα φοιτητή, όχι μία φορά από τον καθένα. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο