Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Εγγραφή επιτυχόντων έτους 2023 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ξεκίνησε η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2023 και της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, κατά το διάστημα από Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023  έως και Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Η εγγραφή των επιτυχόντων πραγματοποιείται στο ανωτέρω διάστημα υποχρεωτικά ηλεκτρονικά,  μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2023. Οι επιτυχόντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2023 του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr .

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στο σύνδεσμο:  https://www.minedu.gov.gr/news/56288-30-08-23-ilektroniki-eggrafi-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi

«Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής εγγραφής, τα ονόματα των επιτυχόντων αποστέλλονται από το Υπουργείο στο τμήμα και η Γραμματεία μεριμνά  για την αποστολή των προσωπικών κωδικών σας, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα πρόσβασης στο Πληροφοριακό Σύστημα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Επιπλέον, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών σας θα μπορείτε  να κάνετε αίτηση για την απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας στην ιστοσελίδα https://academicid.minedu.gov.gr/.

 Η  έναρξη μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί από 02/10/2023. Σε νεότερη ανακοίνωση θα αναρτηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων και επιπλέον πληροφορίες.

Εντός του μηνός Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση Καλωσορίσματος Πρωτοετών φοιτητών/τριών προκειμένου να ενημερωθούν  σε θέματα των σπουδών τους.

Καλείστε  να ενημερώνεστε για θέματα που άπτονται των σπουδών σας μέσω της ιστοσελίδας και των ανακοινώσεων που θα αναρτώνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σας ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

 

Ηράκλειο: 31/8/2023
Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο