Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Μήνυμα του Προέδρου Τμήματος προς τους Πρωτοετείς Φοιτητές α.ε. 2020-21

Ηράκλειο, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Αγαπητές Πρωτοετείς Φοιτήτριες / Αγαπητοί Πρωτοετείς Φοιτητές,

Σας καλωσορίζω στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και σας εύχομαι καλές και αποδοτικές σπουδές.

Αν και η φετινή ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινάει με ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω της πανδημίας, να είστε σίγουροι ότι το Τμήμα θα κάνει κάθε τι δυνατόν ώστε να προχωρήσετε απρόσκοπτα στις σπουδές σας.  Έτσι, τα μαθήματα του Α εξαμήνου θα προσφερθούν με εξ αποστάσεως διδασκαλία (σύγχρονη ή ασύγχρονη) και για κάθε μάθημα θα υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες στην πλατφόρμα e-class.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων έχει ήδη ανακοινωθεί και, σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο, τα μαθήματα του Χ.Ε. 2020-21 ξεκινούν τη Δευτέρα 28-9-2020. Ακόμη και αν δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο Τμήμα, μπορείτε να παρακολουθείτε τα μαθήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις οδηγίες που θα βρείτε για κάθε μάθημα στην πλατφόρμα e-class. Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή σας και έχετε ακαδημαϊκούς κωδικούς να κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα e-class και στα μαθήματα που παρακολουθείτε, ώστε να έχετε διαρκή πληροφόρηση ακόμη και αν περιοριστεί η πρόσβαση σε αυτά τα μαθήματα μόνο στους φοιτητές του Ιδρύματος.

Οι διευθύνσεις μαθημάτων του Α εξαμήνου στην πλατφόρμα e-class δίνονται παρακάτω και η πρόσβαση σε αυτά είναι προς το παρόν ελεύθερη:

ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Εισαγωγή στη Χρηματοοικονομική Λογιστική https://eclass.hmu.gr/courses/ACCFIN102/
Μικροοικονομική https://eclass.hmu.gr/courses/ACCFIN101/
Αστικό Δίκαιο https://eclass.hmu.gr/courses/DLH142/
Μαθηματικά για Οικονομολόγους https://eclass.hmu.gr/courses/DLH138/
Στατιστική Επιχειρήσεων Ι https://eclass.hmu.gr/courses/TMA171/
Πληροφορική Ι https://eclass.hmu.gr/courses/ACCFIN110/

 

Μη ξεχνάτε να ελέγχετε συχνά τις ανακοινώσεις του Τμήματος καθώς αυτές θα συμβάλλουν σημαντικά στην ομαλή πορεία των σπουδών σας (εγγραφές, δηλώσεις βιβλίων κ.λπ.).

Τέλος, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Καθηγητές του Τμήματος για όποια ερωτήματα έχετε σχετικά με τα μαθήματα και γενικότερα θέματα των σπουδών σας, τόσο κατά τις ώρες γραφείου που φαίνονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα όσο και σε οποιοδήποτε άλλο χρόνο με ηλεκτρονικά μέσα (e-mail, skype κ.λπ.).

Εκ μέρους όλου του προσωπικού του Τμήματος (διδάσκοντες, διοικητικά στελέχη και τεχνικούς), σας εύχομαι και πάλι καλή αρχή και καλή δύναμη στις σπουδές σας και σας διαβεβαιώ ότι όλοι μας θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε να έχετε μια πολύτιμη εκπαιδευτική εμπειρία ζωής.

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

 Δημήτρης Γ. Κυρίκος

 Καθηγητής

Μετάβαση στο περιεχόμενο