Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Μήνυμα του Προέδρου Τμήματος προς τους Πρωτοετείς Φοιτητές ακαδ. έτους 2021-2022

Ηράκλειο, 4 Οκτωβρίου 2021

Αγαπητές Πρωτοετείς Φοιτήτριες / Αγαπητοί Πρωτοετείς Φοιτητές,

σας καλωσορίζω στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και σας εύχομαι καλές και αποδοτικές σπουδές.

Η φετινή χρονιά, σηματοδοτεί την απαρχή της επιστροφής όλων μας στις πανεπιστημιακές αίθουσες από τις οποίες απομακρυνθήκαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της πανδημίας. Όλοι μαζί, ξεκινούμε φέτος την προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα της ακαδημαϊκής ζωής. Χωρίς να χαλαρώσουμε την επαγρύπνησή μας σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να παίρνουμε προκειμένου να παραμένουμε ασφαλείς και υγιείς, επιστρέφουμε στη δια ζώσης διδασκαλία.

Σχετικά με τα μαθήματα, η πλατφόρμα eClass θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει το διδακτικό έργο των μελών του Τμήματος. Επίσης, λεπτομέρειες για τις αίθουσες και το πρόγραμμα διδασκαλίας των μαθημάτων μπορείτε να βρείτε στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Τμήματος που έχει αναρτηθεί. Αναφορικά με χρήσιμες ημερομηνίες, μπορείτε πάντοτε να συμβουλεύεστε το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο.

Να σας ενημερώσω επίσης ότι ακόμη και αν δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο Τμήμα, μπορείτε να παρακολουθείτε τα μαθήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις οδηγίες που θα βρείτε για κάθε μάθημα στην πλατφόρμα e-class. Ωστόσο, όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή σας και έχετε ακαδημαϊκούς κωδικούς να κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα eClass και στα μαθήματα που παρακολουθείτε, ώστε να έχετε διαρκή πληροφόρηση ακόμη και όταν περιοριστεί η πρόσβαση σε αυτά τα μαθήματα μόνο σε φοιτητές του Ιδρύματος.

Οι διευθύνσεις μαθημάτων του Α’ εξαμήνου στην πλατφόρμα eClass δίνονται παρακάτω και η πρόσβαση σε αυτά είναι προς το παρόν ελεύθερη:

ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Εισαγωγή στη Χρηματοοικονομική Λογιστική https://eclass.hmu.gr/courses/ACCFIN102/
Μικροοικονομική https://eclass.hmu.gr/courses/ACCFIN101/
Αστικό Δίκαιο https://eclass.hmu.gr/courses/DLH142/
Μαθηματικά για Οικονομολόγους https://eclass.hmu.gr/courses/DLH138/
Στατιστική Επιχειρήσεων Ι https://eclass.hmu.gr/courses/TMA171/
Πληροφορική Ι https://eclass.hmu.gr/courses/ACCFIN110/

 

Μην ξεχνάτε να ελέγχετε συχνά τις ανακοινώσεις του Τμήματος καθώς αυτές θα συμβάλλουν σημαντικά στην ομαλή πορεία των σπουδών σας (εγγραφές, δηλώσεις βιβλίων κ.λπ.)

Τέλος, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Καθηγητές του Τμήματος για όποια ερωτήματα έχετε σχετικά με τα μαθήματα καθώς και με γενικότερα θέματα των σπουδών σας, τόσο κατά τις ώρες γραφείου που θα ανακοινωθούν στο ωρολόγιο πρόγραμμα μόλις ολοκληρωθούν οι αναθέσεις των μαθημάτων, όσο και σε οποιοδήποτε άλλο χρόνο με ηλεκτρονικά μέσα (email, Skype κ.λπ.)

Εκ μέρους όλου του προσωπικού του Τμήματος (διδάσκοντες, διοικητικά στελέχη και τεχνικούς), σας εύχομαι και πάλι καλή αρχή και καλή δύναμη στις σπουδές σας και σας διαβεβαιώ ότι όλοι μας θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε να έχετε μια πολύτιμη εκπαιδευτική εμπειρία ζωής.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Ιωάννης Χατζηαντωνίου
Αναπληρωτής Καθηγητής

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο