Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης – Εναρκτήρια εκδήλωση: Πρόσκληση-Πρόγραμμα

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ διοργανώνει για 9η συνεχόμενη χρονιά το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023», σε συνεργασία με Πανεπιστήμια και Κολέγια από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, και με τη συμμετοχή φορέων και χρηματιστηριακών εταιρειών.
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Το πρόγραμμα συνίσταται στην παρακολούθηση των Γεν. Συνελεύσεων των εισηγμένων εταιρειών, που θα γίνουν από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο του 2023, από τους φοιτητές των Ελληνικών Πανεπιστημίων, οι οποίοι αποκομίζουν πολύτιμη εμπειρία που δεν διδάσκεται σε κανένα Πανεπιστήμιο παγκοσμίως και έρχονται σε επαφή με τον κόσμο των επιχειρήσεων και της πραγματικής οικονομίας.
Από εφέτος, το πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθούν και Έλληνες επενδυτές.

Θα προηγηθεί σειρά σεμιναρίων, διαδικτυακά αλλά και με φυσική παρουσία,  προκειμένου να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τις Γεν. Συνελεύσεις των εισηγμένων εταιρειών.
Αναλυτική περιγραφή του προγράμματος ΕΔΩ

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα γίνει με φυσική παρουσία, την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 και ώρα 18.00-21.00 στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ, αίθουσα Ballroom, Ναυάρχου Νικοδήμου 18 & Βουλής, στο Σύνταγμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Μετάδοση στο internet:http://bit.ly/426vets
Είσοδος ελεύθερη με υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής στη φόρμα: https://bit.ly/sed-seminars

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης, στο τέλος του προγράμματος.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΈΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ:

Μετάβαση στο περιεχόμενο